Euromelanom konferencija za novinare

Autor: Fervens
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

 

Dana 18.04.2018. u Novinarskom domu u Zagrebu održana je najavna konferencija povodom Euromelanoma dana, javnozdravstvene paneuropske kampanje u borbi protiv raka kože. Akciju organizira Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbora i Referentni centar za melanom, a provodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstva zaštite okoliša i energetike te Ministarstva turizma.

 

Dr. Šitum i gradonačelnik Splita Opara

 

I Marketinška agencija Fervens odradila je sve kako bi olakšala organizatorima posao.      Pozvali smo novinare koji su se odzvali u velikom broju. Napravili smo grafički dizajn svih print matrijala kao i njihov tisak. Izradili smo uvodni video spot za konferenciju. Naš fotograf je svojim fotoaparatom ovjekovječio sve važne trenutke konferencije. U kordinaciji sa sponzorima sortirali smo sponzorske pakete te ih uručili novinarima i VIP gostima. Napisali smo press release koji smo poslali svim novinarima. Napravili smo post analizu objava u medijima.

 

 

Ukoliko organizirate konferencije, evente i trebate marketinšku i logističku potporu obratite nam se s povjerenjem. Zadovoljstvo naših klijenata je i naše zadovoljstvo!

 

Pripreme

 

 

Podijelite sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ova web lokacija koristi “kolačiće” (eng. “cookies”) kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.