tisak

Tisak danas je vrlo pristupačan, povoljan i brz a može predstavljati vašim partnerima efektan i lijep podsjetnik na vaše usluge.

Tisak

Svi su uvjereni da znaju sve o tisku a ne bi nikome priznali da im je to mitsko područje gore od mordorske šume! Jer što bi sve potrpali pod taj pojam? Dođete na sastanak i onda bi vam ti ljudi sučelice vama probali objasniti da morate otiskivati sve živo. Dođete tiskati vizitke a onda ispadne da umjesto papira odjednom možete tiskati i majice, kemijske, letke, šalice, uredske materijale, u gorem slučaju i kišobrane. Naše pitanje, zašto ne? Tisak navedenog danas je vrlo pristupačan, povoljan i brz a može predstavljati vašim partnerima efektan i lijep podsjetnik na vaše usluge.

FERVENS

Nekada ne vidimo stvari koje su nam tik pred nosom, a rješenje za sve Vaše probleme nalazi se upravo tu, nekoliko centimetara ispred Vaših očiju. Samo jedna email poruka, jedan telefonski poziv dijeli Vas da se još više uvjerite u naše kvalitete i kvalitete naših usluga i rješenja. Marketinška agencija Fervens tu je samo zbog Vas!  

Promo materijali

ilitiga male stvare čine sreću

Plakati

Njima možete najaviti i promovirati sve i svašta

Oslikavanje

Slika govori više od tisuću riječi