Digitalni marketing

Jednom kad krenete u osvajanje digitalnog prostora i shvatite njegovu dinamiku, bit će vam žao što niste sve to pokrenuli i ranije

Mistično područje web terminologije, prekriveno brojnim nepoznanicama, osvijetlit ćemo blistavim svjetlom informacija. Varate se ako mislite da o web marketingu znate sve, situacija se tu naime mijenja na dnevnoj bazi! Sve kreće od izrade suvisle i informacijama cjelovite web stranice. Bez toga nema temelja.

Zatim svom čedu, super dizajniranoj web stranici, dodajete ponosne pratilje u vidu društvenih mreža, kao što su svemoćni Facebook i Instagram, a ako ste ambiciozniji, možete uključiti i Twitter, Pinterest, Google plus i ostale mreže gdje ćete dijeliti vaš sadržaj. Posebno kreativni napravit će si i vlastiti YouTube kanal. Kad vas krene viralna slava nek se tada zna ko kosi, a ko vodu nosi 🙂 Na to sve obavezno spakirajte redovan, bar jednom mjesečni, lijep i efektan blog, te tako širite mrežu ljudi koji će vas čitati.

A onda kada se za vas s pravom pročuje jer ste postali već digitalni meštar, možete krenuti sve to oglašavati na brojnim portalima u RH, sukladno ukusima, ciljevima i preferencijama. Možete kampanju imati i samo na društvenim mrežama. Zvuči zahtjevno, no i nije tako strašno. Jednom kad krenete u osvajanje digitalnog prostora i shvatite njegovu dinamiku, bit će vam žao što niste sve to pokrenuli i ranije.

Nebrojene su opcije oglašavanja putem interneta. Također Vam nudimo sve ostale popratne usluge kako bi Vaš poslovni subjekt zaživio u digitalnom svijetu. Sa sigurnošću se možete osloniti na nas kad su u pitanju slijedeće usluge :

FERVENS

Nekada ne vidimo stvari koje su nam tik pred nosom, a rješenje za sve Vaše probleme nalazi se upravo tu, nekoliko centimetara ispred Vaših očiju. Samo jedna email poruka, jedan telefonski poziv dijeli Vas da se još više uvjerite u naše kvalitete i kvalitete naših usluga i rješenja. Marketinška agencija Fervens tu je samo zbog Vas!  

01

Google Ads (ex. AdWords)

Svemoćni google ima gotovo 4 milijuna pretraga u minuti. Mislite li da vam nije važan? A poželite li se googlati i među prvim rezultatima pretrage “iskoči” vaša mrska konkurencija, mislite li i dalje tako? 

Jer oglasi vaših konkurenata, ako se besramno pojavljuju pred vašim ljutim okom, samo znače jedno: da se isti ti termini pretražuju više od stotinu puta dnevno ili tisuću puta mjesečno, da se na njih klikće i da kleta konkurencija ostvaruje rast svoje stranice i narudžbe svojih proizvoda dok vi spavate milujući još uvijek tiskano izdanje Uradi sam iz 1982 gdje ste se nekoć oglasili. No budite bez brige, google slavu možete bez većeg troška osigurati i vi.

Mi znamo kako – certificirana smo Google Partner agencija s iskustvom u brojnim tržišnim nišama.

 

02

Društvene mreže

Možete ih ignorirati, možete ih ne voljeti, no kada shvatite da više od 1,8 milijuna hrvata već koristi Facebook, tada društvene mreže morate uvažiti i prigrliti kao svoju vizitku poduzeća, a kada vas podučimo o tome koliko Facebook ima detaljan pristup demografskim podacima svojih korisnika, koliko detaljno zna sve o njihovim hobijima, interesima, snovima, željama, planovima, tada vam ne preostaje drugo nego se pod hitno s njim sprijateljiti. 

03

Web portali

Hrvatski online auditorij zauzima nekoliko stotina portala svih mogućih kategorija i profila. Pri odabiru željenog portala za kampanju potrebno je razlučiti želite li usko specijalizirani portal koji se ciljano obraća vašoj tržišnoj niši ili je možda sretnije rješenje oglasiti se na nekom od najposjećenijih news portala kroz njihove potkategorije koje opet dopiru do velikog broja domaćih i regionalnih čitatelja. Konzultirajte za početak top listu najčitanijih portala prema Gemiusu, dobro provjerite brojke i dosege da vam više nikad nitko ne proda rog za svijeću, a onda možemo krenuti u digitalno medijsko planiranje.

04

Mobilno  oglašavanje

Prema svim prognozama, mobilno oglašavanje u Hrvatskoj uskoro prijeti istisnuti klasično desktop oglašavanje. Srećom po vas, vlasnici portala tome doskoče tako da sav sadržaj kao i brojne promotivne kampanje plasiraju i na svojim mobilnim inačicama kroz mobile content. Mobitel nam je htjeli, ne htjeli, postao vjeran supružnik u svim priličnim i nepriličnim situacijama, te efektnom mobilnom kampanjom možete doprijeti do željenih oglašivača.

05

Web hosting

Što je to web hosting? Ako ćemo citirati Wikipediju, to bi ukratko bio smještaj web stranica ili vašeg cjelokupnog internet sadržaja na web server tako da ste dostupni svima koji pregledavaju internet, a u Hrvatskoj ima jako puno web hosting servisa ili davatelja hosting usluga. Pri odabiru morate paziti na nekoliko stvari: Što se nudi u paketu usluga koje vam hosting omogućava? Hoće li support biti dostupan u slučaju iznenadnog rušenja web stranice ili hakiranja iste? Jesu li vas u mogućnosti sigurnosno pokriti i reagirati na probleme koji eventualno nastanu za vrijeme zakupa. Upoznali smo odlične, ali i one manje dobre hostere. Bio je slučaj kad su web hosteri znali optužiti vlastite klijente da su oni krivi što im je hakirana web stranica, a koja se nalazi na njihovom serveru. Samo što ih odštetu nisu tražili, iako u osnovnom paketu hosteri moraju nuditi bar nekakvu minimalnu sigurnost svojim klijentima. Da ne bi nabasali na takve – pitajte nas za preporuke. Znamo ih puno i znamo najbolje.

06

Web development

Ma to ti su oni web dizajneri, tj programeri.. To je jedno te isto… Na to će vam svaki web developer koji se diči programskim jezicima koje ima u malom prstu podići obrvu. Znaju biti i mušičavi, pa neće htjeti raditi s neznalicama. Zato smo mi tu da vas podučimo prije nego odete na sastanak. Web dizajn je kategorija koja se isključivo odnosi na estetski dizajn stranice. Kako ćete je vizualno organizirati, koliko će biti vitzualnih elemenata na stranici i koliko su funkcionalni i kakvih o tome se možete dogovarati s web dizajnerom. Programeri (developeri) će na gotovo rješenje web dizajnera, implementirati neke od programa kao što su CSS, Javascript, HTML i ostali i udahnuti život vašoj stranici. Pod njihovim prstima oživjeti će svi ti gumbovi, slike, sadržaji klizača, linkovi i ostala interaktivna čuda koja će statičke elemente rasplesati u lijepu i dinamičku, a napose funkcionalnu web stranicu. Nadamo se da smo pojasnili temeljnu razliku.

!

Besplatno savjetovanje i procjena budžeta oglašavanja

Kontaktirajte nas za besplatno savjetovanje i procjenu budžeta putem kontakt obrasca, mailom na marijan@fervens.hr ili tel. brojeve 098 260 409  || 01 8896 477