print

Iako jačanjem digitalnih formata/načina komunikacije polako gube bitku u media zakupu, print mediji nisu ipak baš skroz za “otpisati”.

Print 

Tiskovine ,novine, magazini, tjednici, mjesečnici, kvartalne tiskovine. Sve to ubrajamo u pojam  kada kažemo  print oglašavanje. 

Iako jačanjem digitalnih formata /načina komunikacije  polako gube bitku u media zakupu, nisu ipak baš skroz za “otpisati”.

Putem tiskanih medija možemo dosegnuti tradicionaliste, publiku koja lako ne mjenja svoje navike, vjeruje u “stari način” komunikacije, pisanu riječ. Mahom su to srednje do starije populacije. Tako je Dalmacija vjerna Slobodnoj Dalmacija, Istra Glasu Istre, Kvarner i okolica Novom listu, Slavonija – Glasu Slavonije, središnja Hrvatska Večernjem listu, Jutarnjem listu i 24 sata.  

Tjednici..Gloria, Story ne gube na popularnosti niti u nakladi..što je Severina obukla, što ima novo u Kardashian klanu, gdje je viđen Ivan Herceg….trač, žutilo, razonoda – i dalje prolazi  kod ženske populacije.

Što je sa lokalnim tjednicima? Možda glavni način informiranja ruralnih područja, sa pregršt aktualnih informacija  od vitalnog značaja za okolicu koje dnevne novine obrade s jednom stranicom ili jednim člankom.

FERVENS

Nekada ne vidimo stvari koje su nam tik pred nosom, a rješenje za sve Vaše probleme nalazi se upravo tu, nekoliko centimetara ispred Vaših očiju. Samo jedna email poruka, jedan telefonski poziv dijeli Vas da se još više uvjerite u naše kvalitete i kvalitete naših usluga i rješenja. Marketinška agencija Fervens tu je samo zbog Vas!  

Print je i dalje neophodan za objavljivanje svih natječaja te ostalih nekomercijalnih oglasa.
  
Znači oslabio je utjecaj ali nije isčezao do kraja. Kada ciljamo na treću dob,  ruralnu populaciju  ili moramo objaviti nekomercijalni oglas   – print je i dalje dobro rješenje.