outdoor oglašavanje

Outdoor oglašavanje ili vanjsko oglašavanje je specifično po tome što je korisnicima dostupno i po najljućem snijegu ili najgoroj vrućini.

Outdoor oglašavanje ili vanjsko oglašavanje je specifično po tome što je korisnicima dostupno i po najljućem snijegu ili najgoroj vrućini. Bilo ljeto ili zima, bila kiša ili sunce, društvena smo bića i krećemo se jako puno i van zatvorenih prostora i svakodnevnih relacija.
Vozimo se automobilima, autobusima, vlakovima, motorima, šećemo ili trčimo i često nam za oko zapne zgodan plakat ili pano. Presvlačimo se u kabinama frekventnih plaža na kojima ponosno stoji reklama za kokosovo ulje ili bacamo smeće u gradske kante koje su se u zadnjih par godina također počele ukrašavati zgodnim reklamnim porukama.

outdoor oglašavanje

FERVENS

Nekada ne vidimo stvari koje su nam tik pred nosom, a rješenje za sve Vaše probleme nalazi se upravo tu, nekoliko centimetara ispred Vaših očiju. Samo jedna email poruka, jedan telefonski poziv dijeli Vas da se još više uvjerite u naše kvalitete i kvalitete naših usluga i rješenja. Marketinška agencija Fervens tu je samo zbog Vas!  

Outdoor  oglašavanje

Samo neki od primjera i mogućnosti.

01

City lights

Svi ste vidjeli osvijetljeni ostakljeni ormarić u koji se smjestio plakat dimenzija 118,50 x175cm. Svojom veličinom i konstrukcijom city light dopire do najužih središta gradova i do pješačkih zona gdje ostali formati nisu prisutni.

02

Billboard

Poznat i kao jumbo plakat, billboard je najčešći i najomiljeniji format vanjskog oglašavanja. Jedna od najvećih prednosti mu je ta što je postavljen uz sve veće i važnije prometnice. Možete ga sresti pored trgovačkih centara, na autobusnim i željezničkim postajama, na gradskim i prigradskim prometnicama.

03

Bigboard

Želite nešto moćno, jako vidljivo i vrlo uzvišeno? Želite da se vaša poruka ili kampanja s visine smiješi svijetu? Onda je za vas upravo Bigboard odgovor koji ste čekali. Radi se o zbilja velikim oglasnim panoima (1000x500cm) koji se kočopere na doista vrlo visokim konstrukcijama i ne možete ih ne vidjeti.

04

Oglašavanje na plažama

Turističke sezone su iz godine u godinu sve rekordnije i posjećuje nas sve više turista. Dok oni opušteno uživaju na domaćim plažama uz ležaljku, masažu, knjigu, kremu, suncobran ili koktel, vi im možete pružiti nekoliko diskretnih ili manje diskretnih poruka – ljeti smo svi opušteniji i dozvoljeno nam se razbaškariti. Razbaškarite se i vi s reklamom! Bilo da ćete vašu reklamu staviti na spasilački toranj, obući cijelu kabinu za presvlačenje u istu ili se oglasiti na klasičnom reklamnom panou – nećete pogriješiti. Oglašivačke poruke se puno bolje usvajaju na opuštenim lokacijama kao što su plaže i ako imate zgodan ljetni ili jesenski proizvod – ne oklijevajte ga ponosno promovirati.

Wallscape

Primjetili ste da je danas štošta moguće odjenuti u zgodnu i atraktivnu reklamnu površinu. A što mislite o stambenim zgradama? Koliko je tu tek površine u dragocjenim metrima kvadratnima, koja jedva čeka odjenuti ruho vaše kreativne poruke i elegantno postati dostupna cijelom gradskom naselju bez puno muke. Wallscape su oglasni panoi jako velikog formata koji se nalaze na pročeljima zgrada i, zahvaljujući svom položaju, mogu biti jako dobro zapaženi.

Kante za otpatke

Zašto bi se pobogu reklamirao negdje gdje netko baca smeće? Budimo iskreni, većina nas se odmah prepozna u toj dilemi. No ako uzmete u obzir nekoliko ključnih komponenti kao što su područje pokrivenosti, tramvajske stanice, pješačke zone, terminali i okretišta, ulice u užem i širem centru grada i pokušate izbrojati sve ljude koji se kreću na navedenim područjima, a koji mogu vidjeti vašu poruku, tada je malo jasnije zašto sve više poznatih brandova koristi ovaj neobičan medij za svoje oglašavanje.

LED Display oglašavanje

Interaktivne poruke na klasičnom formatu? Zvuči vrlo obećavajuće. Kako? Na velikom video zidu koji može biti vaš na određeno vrijeme i to za nevelik trošak! Upoznajmo LED Display oglašavanje.
Prema statistikama, pokretne reklame zbog svoje interaktivnosti i zanimljive vizualne funkcionalnosti puno su privlačnije oku nego tradicionalni oglasni formati u statičnoj formi. Na led displayu možete brzo, jednostavno i fleksibilno mijenjati sadržaj, a promocija je kontinuirana!