Dani Komunikacija 2019 Rovinj 28.- 31.03.2019.

Autor: Fervens
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sedmo izdanje festivala Dani komunikacija održano je u Rovinju od 28. do 31.3. u hotelu Lone. HURA (Hrvatska udruga društva za tržišno komuniciranje) i IAB Hrvatska ( Udruga za interaktivni marketing) organizirali su festival koji je okupio 65 govornika, od čega 16 međunarodnih predavača. Bilo je to društvo najboljih; najbolji oglašivač svijeta Matt Biespiel, najbolji PR stručnjak na svijetu Aaron Sherinian, najbolji content creator Oobah Butler, jedan od najboljih redatelja za marketing Ali Ali, superheroina žena-kiborg Moon Ribas… Neobičnost ovog festivala je i u tome da su posjetitelji mogli pratiti predavanja iz horizontale; iz bazena te i s društvom u kafiću.

 

29.03.2019., Rovinj – Dani komunikacija 2019.Zasto je agencija odlicno mjesto za zapoceti karijeru.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

 

 

Prvi dan imali smo prilike poslušati stručnjaka za umjetnu inteligenciju Yifei Chaia. On je istaknuo kako je umjetna inteligencija već među nama, ali i kako nikakva tehnologija ne može ubiti naše emocije. Poznati svjetski novinar i prankster Oobah Butler pokazao nam je što se dogodi kada kombinirate drštveni inženjering s apsurdnim pothvatima. Matt Biespiel, osvajač nagrade za najboljeg oglašivača svijeta, istaknuo je da je tajna efikasnog marketinga u karizmi te da je sva posebnost u kreativnosti. Jessica Chapplow, specijalistica za inovativne platforme poput strojnog učenja, glasovne tehnologije i računalnog vida, objasnila je kako te platforme učiniti dijelom uspješne priče svakog brenda. Swati Bhattacharya, prva kreativna direktorica u Indiji te vodeća žena u indistriji tržišnog komuniciranja, govorila je o rodnoj ravnopravnosti i ženama u marketingu. Najpoznatiji etički haker i konzulatant za seriju Mr. Robot i film Snowden objasnio je zašto je hakiranje umjetnost. Jedan od najvećih poduzetnika na svijetu  Sir Martin Sorrell ispričao je priču o svojoj karijeri; usponu od male tvrtke za proizvodnju žičanih košarica do jedne od najvećih multinacionalnih marketinških kompanija.

 

28.03.2019., Rovinj – Dani komunikacija 2019.Predavanje Oobah Butler.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

 

Rovinj je opet okupio vodeće ljude iz  marketinga, komunikacija i poslovnog svijeta. Uz mnoštvo zanimljivih predavanja okupljeni su uživali družeći se izmjenjujući ideje koje će zasigurno postati i djela.

Veselimo se idućem susretu!

 

12.04.2018., – Rovinj – Dani komunikacija 2018., nacionalni festival marketinskih komunikacija u Hotelu Lone.James Kirkham panel
The Disrupted World Cup.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Podijelite sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ova web lokacija koristi “kolačiće” (eng. “cookies”) kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.