Čine nam se beskorisnima savjeti o pozitivnom razmišljanju, promjeni perspektive, savjeti ljudi koji su možda bili u sličnoj situaciji (jer nisu u našoj naravno! Ta što oni znaju, nije to isto!). Ono o čemu razmišljate je kako da riješite svoje stanje.

dani komunikacija
Rovinj 28.- 31.03.2019.

Fervens | 28. travanj 2019.

Sedmo izdanje festivala Dani komunikacija održano je u Rovinju od 28. do 31.3. u hotelu Lone. HURA (Hrvatska udruga društva za tržišno komuniciranje) i IAB Hrvatska ( Udruga za interaktivni marketing) organizirali su festival koji je okupio 65 govornika, od čega 16 međunarodnih predavača. Bilo je to društvo najboljih; najbolji oglašivač svijeta Matt Biespiel, najbolji PR stručnjak na svijetu Aaron Sherinian, najbolji content creator Oobah Butler, jedan od najboljih redatelja za marketing Ali Ali, superheroina žena-kiborg Moon Ribas… Neobičnost ovog festivala je i u tome da su posjetitelji mogli pratiti predavanja iz horizontale; iz bazena te i s društvom u kafiću.

Prvi dan imali smo prilike poslušati stručnjaka za umjetnu inteligenciju Yifei Chaia. On je istaknuo kako je umjetna inteligencija već među nama, ali i kako nikakva tehnologija ne može ubiti naše emocije. Poznati svjetski novinar i prankster Oobah Butler pokazao nam je što se dogodi kada kombinirate drštveni inženjering s apsurdnim pothvatima. Matt Biespiel, osvajač nagrade za najboljeg oglašivača svijeta, istaknuo je da je tajna efikasnog marketinga u karizmi te da je sva posebnost u kreativnosti. Jessica Chapplow, specijalistica za inovativne platforme poput strojnog učenja, glasovne tehnologije i računalnog vida, objasnila je kako te platforme učiniti dijelom uspješne priče svakog brenda. Swati Bhattacharya, prva kreativna direktorica u Indiji te vodeća žena u indistriji tržišnog komuniciranja, govorila je o rodnoj ravnopravnosti i ženama u marketingu. Najpoznatiji etički haker i konzulatant za seriju Mr. Robot i film Snowden objasnio je zašto je hakiranje umjetnost. Jedan od najvećih poduzetnika na svijetu  Sir Martin Sorrell ispričao je priču o svojoj karijeri; usponu od male tvrtke za proizvodnju žičanih košarica do jedne od najvećih multinacionalnih marketinških kompanija.

Rovinj je opet okupio vodeće ljude iz  marketinga, komunikacija i poslovnog svijeta. Uz mnoštvo zanimljivih predavanja okupljeni su uživali družeći se izmjenjujući ideje koje će zasigurno postati i djela.

Veselimo se idućem susretu!

Podijeli sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

O nama

Fervens je full-service marketinška agencija sa širokim spektrom usluga na području oglašavanja, produkcije, zakupa medija i grafičkog dizajna.

Kontakt info

  • Ulica grada Vukovara 21, Zagreb
  • info@fervens.hr
  • +385 (0)1 8896 477
  •     +385 (0)1 8896 263
  •     +385 (0)1 8896 183
  •     +385 (0)1 8896 225
  • +385 (0)1 4660 367 (fax)

Imate još pitanja?

Kontaktirajte nas

putem kontaktnog obrasca na našim stranicama.

Copyright © 2018. Fervens. Sva prava pridržana.