Čine nam se beskorisnima savjeti o pozitivnom razmišljanju, promjeni perspektive, savjeti ljudi koji su možda bili u sličnoj situaciji (jer nisu u našoj naravno! Ta što oni znaju, nije to isto!). Ono o čemu razmišljate je kako da riješite svoje stanje.

5. DAMCONF KONFERENCIJA ZAGREB
(15.- 16.11.2018.)

Fervens | 18. prosinac 2018.

U Zagrebu, 15. i 16.11. u City Plazi održana je 5. DAM konferencija pod sloganom Be smart. Live Digital. Okupili su se vodeći stručnjaci digitalnog marketinga i tehnologije; marketinški profesionalci, influenceri, mediji i brendovi s područja jugoistočne Europe. Novost ovogodišnje konferencije bila je u tome što su drugi dan održane zanimljive radionice.

    Vrhunski stručnjaci iz svijeta; SAD-a, Engleske, zapadnoeuropskih zemalja, regije i Hrvatske govorili su o aktualnim temama iz digitalnog marketinga. Održana su zanimljiva predavanja o korisničkom iskustvu te promjenama koje je ono prošlo kako se mijenjao alat rada, računalnim igricama koje milijuni igraju, a neki samo i gledaju (poput Fortnite igrice), utjecajima društvenih medija, utjecaju influencera, umjetnoj inteligenciji u oglašavanju, viber i sms oglašavanju.

Već neko vrijeme živimo u digitalnom dobu koje je nepovratno promijenilo mnoge stvari pa tako i marketing. Brendovi se više ne okreću toliko poznatim osobama koliko influencerima koji proizvod predstavljaju na jedan osoban način približavajući se publici. Nastala su sasvim nova zanimanja. Ističe se važnost odnosa sa klijentima i onima koji će to tek postati. Stvara se jedan prisniji odnos.

    DAM konferencija ove godine je bila mjesto gdje su marketing i tehnologija postali jedno, mjesto gdje su se razmjenjivala iskustva digitalnog doba marketinga. Puno zanimljivih stvari i iskustava razmjenjivalo se na predavanjima, panelima ali  i na hodnicima. Čast nam je bilo biti partnerima konferncije kojoj se veselimo i sljedeće godine!

Podijeli sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

O nama

Fervens je full-service marketinška agencija sa širokim spektrom usluga na području oglašavanja, produkcije, zakupa medija i grafičkog dizajna.

Kontakt info

  • Ulica grada Vukovara 21, Zagreb
  • info@fervens.hr
  • +385 (0)1 8896 477
  •     +385 (0)1 8896 263
  •     +385 (0)1 8896 183
  •     +385 (0)1 8896 225
  • +385 (0)1 4660 367 (fax)

Imate još pitanja?

Kontaktirajte nas

putem kontaktnog obrasca na našim stranicama.

Copyright © 2018. Fervens. Sva prava pridržana.